MOFAN

tala fou

Dibutyltin Dilaurate: Ose fa'atosina e tele ma fa'aoga eseese

O le Dibutyltin dilaurate, lea e lauiloa foi o le DBTDL, o se faʻaaogaina lautele i le gaosiga o vailaʻau. E a'afia i le aiga o le organotin compound ma e fa'atauaina mo ana mea fa'ata'ita'i i le tele o gaioiga fa'a-kemikolo. O lenei mea faʻapipiʻi tele ua maua faʻaoga i le polymerization, esterification, ma le transesterification process, ma avea ai ma vaega taua i le gaosiga o oloa gaosi eseese.

O se tasi o faʻaoga muamua o le dibutyltin dilaurate o se faʻamalosi i le gaosiga o polyurethane foams, coatings, ma faʻapipiʻi. I totonu ole alamanuia polyurethane, DBTDL faʻafaigofie le faʻavaeina o fesoʻotaʻiga urethane, e taua tele mo le atinaʻeina o mea e sili ona lelei polyurethane. O lona gaioiga faʻamalosi e mafai ai ona faʻapipiʻiina lelei oloa polyurethane ma mea e manaʻomia e pei o le fetuutuunai, tumau, ma le mautu o le vevela.

E lē gata i lea,dibutyltin dilaurateo loʻo faʻaaogaina e fai ma faʻamalosi i le tuʻufaʻatasia o resini polyester. E ala i le faʻalauiloaina o le esterification ma le transesterification reactions, DBTDL faʻafaigofie le gaosiga o mea polyester faʻaaogaina i le gaosiga o ie, afifiina, ma faʻaoga eseese tau pisinisi. O lana galuega fa'atino i nei faiga e saofagā i le fa'aleleia atili o le lelei o oloa ma le fa'asilisiliina o le lelei o le gaosiga.

MOFAN T-12

I le faaopoopo atu i lana matafaioi i le polymerization ma le esterification, o le dibutyltin dilaurate o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o silicone elastomers ma sealants. O le gaioiga faʻamalosi a le DBTDL o se meafaigaluega i le fesoʻotaʻiga o polymers silicone, e taʻitaʻia ai le faʻavaeina o mea elastomeric ma mea faʻapitoa faʻainisinia ma tetee atu i le vevela ma vailaʻau. E le gata i lea, o le dibutyltin dilaurate e avea o se faʻamalosi i le faʻamaloloina o faʻamaufaʻailoga silikoni, e mafai ai ona atinaʻe oloa faʻamaufaʻailoga umi ma le tau e faʻaaogaina lautele i faufale ma taʻavale.

O le faʻaogaina o le dibutyltin dilaurate e faʻalautele atu i lona faʻaaogaina e avea o se faʻamalosi i le tuʻufaʻatasia o vailaʻau vailaʻau ma vailaʻau lelei. O ana mea fa'atosina o lo'o i ai se sao taua i le fa'afaigofieina o suiga fa'aletino eseese, e aofia ai le acylation, alkylation, ma le condensation reactions, o laasaga taua ia i le gaosiga o vaila'au vaila'au ma vaila'au fa'apitoa. O le fa'aogaina o le DBTDL e fai ma fa'alavelave i nei fa'agasologa e saofagā i le tu'ufa'atasiga lelei o mea tau vaila'au maualuga ma fa'aoga eseese.

E ui lava i lona faʻaaogaina lautele o se faʻamalosi,dibutyltin dilaurateua laga ai atugaluga e uiga i ona aafiaga o le siosiomaga ma le soifua maloloina. I le avea ai o se organotin compound, DBTDL ua avea ma autu o le suʻesuʻeina faʻatonutonu ona o lona oona ma le tumau i le siosiomaga. Ua faia taumafaiga e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le siʻosiʻomaga o le dibutyltin dilaurate e ala i le atinaʻeina o isi mea faʻamalosi ma le faʻatinoina o tulafono faʻatonutonu e pulea lona faʻaogaina ma le lafoaia.

I le faaiuga, o le dibutyltin dilaurate o se faʻamalosi taua ma faʻaoga eseese i le falemaʻi vailaʻau. O lana matafaioi i le polymerization, esterification, silicone synthesis, ma suiga faʻaletino o loʻo faʻamaonia ai lona taua i le gaosiga o le tele o oloa gaosi oloa ma tagata faʻatau. E ui o ana mea faʻapitoa e fesoasoani i le faʻaaogaina o vailaʻau eseese, o le faʻaaogaina ma le puleaina o le dibutyltin dilaurate e taua tele e faʻaitiitia ai aʻafiaga o le siosiomaga ma le soifua maloloina e fesoʻotaʻi ma lona faʻaogaina. A'o fa'aauau pea su'esu'ega ma fa'afouga, o le atina'eina o fa'agaioiga gafataulimaina ma saogalemu o le a saofagā i le fa'atupuina o le alamanuia vaila'au mo le fa'aleleia atili o faiga fa'alesiosiomaga.


Taimi meli: Apr-19-2024