MOFAN

tala fou

E faʻafefea ona filifili mea faʻaopoopo i le vai polyurethane resin

E faʻafefea ona filifili mea faʻaopoopo i le polyurethane waterborne? E tele ituaiga o vai-fa'avae polyurethane auxiliary, ma o le fa'aoga lautele e lautele, ae o auala o ausilali e tutusa lelei lava. 

01

O le fetaui lelei o faʻaopoopoga ma oloa o le mea muamua foi lea e tatau ona mafaufauina i le filifilia o faʻaopoopoga. I lalo o tulaga masani, o le ausilali ma meafaitino e manaʻomia ina ia fetaui (tutusa i le fausaga) ma mautu (leai se mea fou gaosia) i totonu o mea, a le o lea e faigata ona fai le matafaioi a le ausilali.

02

O le mea faʻapipiʻi i totonu o mea faʻapipiʻi e tatau ona faʻatumauina le uluai faatinoga o le faʻaopoopoga mo se taimi umi e aunoa ma se suiga, ma o le gafatia o le faʻapipiʻi e faʻamautu ai le uluai faatinoga i totonu o le siosiomaga o le talosaga e taʻua o le tumau o le faʻaopoopoga. E tolu auala mo ausilali e leiloa ai o latou uluai meatotino: volatilization (molecular weight), extraction (solubility of different media), ma migration (solubility of different polymers). I le taimi lava e tasi, o le faʻaopoopoga e tatau ona i ai le vai faʻafefe, suauʻu teteʻe ma solvent teteʻe. 

03

I le faʻagasologa o meafaitino, e le mafai e mea faʻapipiʻi ona suia le uluai faʻatinoga ma o le a leai se aʻafiaga i le gaosiga ma le gaosiga o masini ma sapalai faufale.

04

Faʻaopoopoga mo le faʻaogaina o oloa faʻaogaina, mea faʻapipiʻi e manaʻomia le faʻamalieina o manaʻoga faʻapitoa o meafaitino i le faʻaogaina o le faʻaogaina, aemaise lava le oona o mea faʻapipiʻi.

05

Ina ia maua ni taunuuga sili atu, o le faʻaaogaina o faʻaopoopoga e tele lava ina faʻafefiloi. Pe a filifilia se tuufaatasiga, e lua tulaga: tasi o le tuufaatasiga talosaga e maua ai taunuuga lelei, ma le isi e mo faamoemoega eseese, e pei o le le gata leveling ae defoaming foi, e le gata e faaopoopo le malamalama ae faapea foi antistatic. O le mea lea e tatau ona mafaufau i ai: i totonu o le mea lava e tasi o le a maua ai le fesoʻotaʻiga i le va o faʻaopoopoga (o le aʻafiaga atoa e sili atu nai lo le aofaʻi o le aʻafiaga o le faʻaaogaina e tasi), o le faʻaopoopoga o le aʻafiaga (aʻafiaga atoa e tutusa ma le aofaʻi o le aafiaga o le faʻaaogaina e tasi) ma le antagonistic aafiaga (aafiaga atoa e itiiti ifo nai lo le aofaiga o le aafiaga o le faaaogaina e tasi), o lea o le taimi sili e maua ai synergies, e aloese ai mai le antagonistic aafiaga.

 

I le faagasologa o le gaosiga o le polyurethane faʻavae vai e faʻaopoopo i ai se ituaiga o faʻaopoopoga, e tatau ona gauai atu i lana matafaioi i vaega eseese o le teuina, fausiaina, faʻaoga, ma mafaufau ma iloilo lona matafaioi ma le aʻafiaga i le isi vaega. 

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaogaina le vali polyurethane faʻavae vai i le susu ma le faʻasalalauina, e iai sona sao i le teuina ma le fausiaina, ma e lelei foi mo le lanu o le ata vali. E masani ona i ai se aafiaga iloga, ma i le taimi lava e tasi e mafua ai se faasologa o aafiaga lelei tutusa, e pei o le faaaogaina o le silicon dioxide, o loʻo i ai se faʻaumatiaga aʻafiaga, ma le faʻaogaina o le vai, luga o le anti-adhesion ma isi aʻafiaga lelei.

E le gata i lea, i le faʻaaogaina o se sui faʻapitoa e mafai ona i ai se aafiaga le lelei, e pei o le faʻaopoopoga o le silicon-containing defoaming agent, o lona aafiaga faʻaleagaina e taua tele, e mafai ona maua ai se aafiaga lelei lelei, ae ia iloilo foi pe o iai se pu faʻafefe. , e le puaoa, e le afaina ai le toe fa'aulu ma isi. I mea uma, o le faʻaaogaina o mea faʻaopoopo, i le suʻesuʻega mulimuli, o se faiga faʻatino, ma naʻo le pau le faʻataʻitaʻiga mo le iloiloga e tatau ona avea ma tulaga lelei o taunuʻuga talosaga.


Taimi meli: Me-24-2024