MOFAN

tala fou

Ituaiga Fa'atekinisi ole Fa'asa'oina ole fanua ole Foam Foam Polyurethane

Polyurethane (PU) faʻamaʻa faʻamaʻi mea faʻapipiʻi o se polymer faʻatasi ai ma se iunite faʻasolosolo o le vaega o le carbamate, e faia i le tali atu o le isocyanate ma le polyol. Ona o lona faʻaogaina lelei o le vevela ma le faʻaogaina o le susu, e maua ai le tele o faʻaoga i puipui i fafo ma le faʻaogaina o le taualuga, faʻapea foʻi ma le malulu malulu, mea e teu ai saito, potu e teu ai, paipa, faitotoʻa, faamalama ma isi nofoaga faʻapitoa faʻamalama.

I le taimi nei, e ese mai i le faʻapipiʻiina o le taualuga ma le faʻaogaina o le susu, o loʻo faʻaogaina ai faʻamoemoega eseese e pei o nofoaga malulu malulu ma faʻapipiʻi vailaʻau tetele ma feololo.

 

Fa'atekonolosi autu mo le fau maa'a o le foam polyurethane spray construction

 

O le fa'ata'ita'iina o le fa'aogaina o le polyurethane foam fa'atekonolosi e tula'i mai ai ni lu'itau ona o fa'afitauli fa'aletonu e pei o pu e le tutusa. E taua tele le faʻaleleia o le aʻoaʻoina o tagata faufale ina ia mafai ai ona latou faʻatautaia auala faʻapipiʻi ma foia tutoatasi faʻafitauli faʻapitoa e feagai i le fausiaina. O lu'itau fa'apitoa fa'apitoa i le fa'asalaina o le fausiaina o lo'o fa'atatau i vaega nei:

Puleaina taimi pa'epa'e ma aafiaga atomization.

O le faʻavaeina o le polyurethane foam e aofia ai vaega e lua: faʻafefe ma faʻamalolo.

Foam ma'a'a polyurethane spray

Mai le tulaga faʻafefiloi seia faʻamutaina le faʻalauteleina o le voluma - o lenei faiga e taʻua o le foaming. I lenei la'asaga, e tatau ona mafaufauina le tutusa o le tufaina o pu pua'a pe a fa'amatu'u atu se aofaiga tele o le ester vevela fa'agaoioi i totonu o le masini i le taimi o le fa'agaioiina o le su'iina. O le tutusa o pulu e fa'alagolago lava i mea e pei o:

1. Meafaitino fesuia'i fua faatatau

O lo'o iai le tele o suiga tele i le va o pu'upu'u e gaosia e masini fa'atusa ma mea e gaosia e le lima. E masani lava, fua fa'atatau o meafaitino-masini e 1:1; peita'i ona o le fesuisuia'i o tulaga viscosity i mea pa'epa'e a le au gaosi oloa - atonu e le ogatusa fua o meafaitino ma nei fua fa'atatau e o'o atu ai i le eseesega i le mamafa o le foam e fa'atatau i le fa'aogaina o mea papa'e po'o uliuli.

2.Ambient vevela

Polyurethane foams e matua maaleale i fesuiaiga o le vevela; o latou fa'agasologa fa'afu'a e fa'alagolago tele i le maua o le vevela lea e maua mai i vaila'au e lua i totonu o le faiga lava ia fa'atasi ai ma aiaiga o le si'osi'omaga.

fa'afefe polyurethane foam malo

A maualuga le vevela o le siosiomaga mo le sauniaina o le vevela o le siosiomaga - e faatelevave ai le saosaoa o le tali e mafua ai le faʻalauteleina atoa o puaa ma le mafiafia faifai pea o luga-i-autu.

Fa'afeagai i le maualalo o le vevela (fa'ata'ita'iga, i lalo ifo o le 18°C), o nisi o vevela e fa'asolo atu i totonu o si'osi'omaga e mafua ai le fa'aumiumi o taimi fa'amalolo fa'atasi ai ma le fa'atuputeleina o le fa'aitiitia o le fa'aliliina ma fa'ateleina ai le tau o le gaosiga.

3. Savili

I le taimi o fa'agaioiga o le savili e tatau ona tumau i lalo ole 5m/s; e sili atu i lenei fa'ailoga e feula ai le vevela fa'atupu fa'a'ave'esea e a'afia ai le fa'afu'a vave a'o fa'apalapala pito o oloa.

4.Base vevela & susu

O le vevela o le puipui pito i lalo e matua a'afia ai le fa'afu'a o le polyurethane i le taimi o fa'agaioiga fa'aoga aemaise lava pe a la'ititi le vevela o le puipui ma lalo ifo - vave fa'afefeteina pe a uma le fa'apipi'i muamua e fa'aitiitia ai le aofa'i o mea e maua.
O le mea lea o le fa'aitiitia o taimi malolo i le aoauli i le taimi o faufale fa'atasi ma le fa'atulagaina o fuafuaga fa'atulagaina e avea ma mea taua mo le fa'amautinoaina o le fa'alauteleina o fua ole polyurethane fa'ama'a'a.
Rigid Polyurethane Foam o lo'o fa'atusalia ai se oloa polymer na fausia e ala i gaioiga i le va o vaega e lua - Isocyanate & Polyether tu'ufa'atasi.

O vaega o le Isocyanate e faigofie ona tali atu i vai e gaosia ai le urea; o le fa'ateleina o mea o lo'o i totonu o le urea e mafua ai le fa'afu'afu ma fa'aitiitia ai le pipi'i i le va o ia mea ma mea'ai e mana'omia ai le mama mama o luga o le eleele e aunoa ma le 'ele/pefu/susū/polusi aemaise le 'alofia o aso timuga e mana'omia ai le aveese o le sau/mago ma fa'amago a'o le'i fa'agasolo atili.


Taimi meli: Iul-16-2024